Buitengevelisolatie

Brabant Afbouw heeft uitgebreide kennis van buitengevelisolatie en is in het bezit van het KOMO-procescertificaat. Door jarenlange ervaring zorgen we voor een eindproduct waardoor de isolatiewaarde van het pand of woning verhoogt wordt. We kunnen de buitengevel afwerken met bijvoorbeeld sierpleister, tegels of steenstrips. We werken zowel met keramische als minerale steenstrips.

Sierpleister
Sierpleister is een verzamelnaam voor kunsthars gebonden materiaal wat heel hard wordt. Beschadigen kan bijna niet. Daarom is dit bijvoorbeeld heel geschikt voor gebouwen waar kinderen in opgevangen worden.

Steenstrips
Een steenstrip is een 2 centimeter dikke schijf van baksteen en heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als de baksteen. Ze zijn ook even goed bestand tegen vorst. De strips lijmen we met een cementlijm tegen een isolatieplaat of muur. We plaatsen keramische en minerale steenstrips.

Het voordeel van steenstrips is dat ze behoorlijk wat ruimte besparen. Steenstrips zijn een ideale oplossing voor bouwtechnische problemen. Dit komt omdat steenstrips beter aan te passen zijn dan bakstenen. De oorspronkelijke detaillering van ramen en deuren hoeft bijvoorbeeld niet aangepast te worden. Hierdoor heb je weinig aanpassingskosten.

Stuc- en spuitwerk

Stucwerk Onze stukadoors werken op elke ondergrond We werken alle ondergronden, zowel wanden als plafonds, af met een gips- of een cementgebonden product De wanden en plafonds kunnen we sausklaar

Bekijk deze dienst

Binnenwanden en plafonds

We plaatsen binnenwanden in de vorm van lichte scheidingswanden die bestaan uit gasbetonpanelen of

Bekijk deze dienst

Monteren van prefab gevels

Bekijk deze dienst

Timmerwerkzaamheden

Bekijk deze dienst